ΤΙΤΛΟΙ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στη Μάνη λένε, «ζήτω η 17η Μαρτίου»

Ξεκίνησαν χθες στην Αρεόπολη Λακωνίας οι τριήμεροι εορτασμοί για την επέτειο της επανάστασης του 1821. Στις 17 Μαρτίου του '21 Μανιάτες με αρχηγό τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη ξεκίνησαν από την Αρεόπολη και στις 23 Μαρτίου απελευθέρωσαν την Καλαμάτα.


Χθες, στο Λιμένι, επίνειο της Αρεόπολης έγινε η αναπαράσταση της συνεδρίασης στο κάστρο του Μαυρομιχάλη, στην οποία αποφασίστηκε ο ξεσηκωμός, καθώς και της διαδρομής των μαντατοφόρων μέσα από τα χωριά της Μάνης μέχρι το Γύθειο. Ακολούθησε πομπή μαθητών προς το Ηρώο και κατάθεση στεφανιών και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επίσημη υποδοχή αντιπροσωπείας των Μανιατών από την Μοντρέστα της Σαρδηνίας.



Οι εορτασμοί κορυφώνονται αύριο στην Αρεόπολη με τη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών από τον μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο. Θα ακολουθήσει αναπαράσταση της ορκωμοσίας των επαναστατημένων Μανιατών στην πλατεία 17ης Μαρτίου και μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ66TERAS ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :ΤΙΤΑΝΙΑ-ΕΞΥΠΝΗ-ΡΟΗ-ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗΣ-ΣΚΕΨΗΣ.ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Λ.Π ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOCK ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ .... ΠΑΚΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ CAR TERMINAL????SING?:ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟ Φ.Π.Α Κ.ΤΛ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Teras Teras, eisai edo?

Ανώνυμος είπε...

CAPTAIN NI AΟΥ .ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ (ΒΛΕΠΕ ΣΧΟΛΙΑ),ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΛΑΣΚΟ.