ΤΙΤΛΟΙ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Απάντηση του ΟΛΠ στoν Βασίλη Μιχαλολιάκο

«Δεν οφείλουμε ούτε ένα ευρώ προς τρίτους και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης», απαντά ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, στις δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, για οφειλή 22 εκατ.ευρώ του ΟΛΠ στο Δήμο, από μη απόδοση τελών.

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι για θέμα των τελών και φόρων προς φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις από τα δικαστήρια υπέρ του ΟΛΠ.
Αναφέρει ότι ο ΟΛΠ είναι Ανώνυμη Εταιρεία Εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, με κύριο μέτοχο το ελληνικό δημόσιο και τονίζει ότι οι δημόσιες επιχειρήσεις απαλλάσσονται παγίως της καταβολής τελών προς τους ΟΤΑ.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης, ότι ο ΟΛΠ τις υπηρεσίες που παρέχει εντός της λιμενικής ζώνης, όπως η αποκομιδή των σκουπιδιών και ο ηλεκτροφωτισμός, τις παρέχει ο ίδιος ο οργανισμός.
Σημειώνεται, ότι σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Πειραιά, είχε ζητήσει το συμψηφισμό του χρέους του Δήμου με τα τέλη που οφείλουν φορείς του Δημοσίου μεταξύ των οποίων και ο ΟΛΠ.
Με αφορμή το πρόγραμμα εξυγίανσης των δήμων που εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, ο κ.Μιχαλολιάκος είπε, ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει απο τον ΟΛΠ τα χρήματα που χρωστάει στο δήμο, λέγοντας ότι αυτά ανέρχονται περίπου στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Ανωμερίτης νομίζει ότι απευθύνεται (ακόμα) σε δουλοπάροικους…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 18, 2011

http://olympia.gr/2011/05/18/%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8/