ΤΙΤΛΟΙ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Αλανι αυτο μας αρεσε πολυ....βρε τη μας θυμησες


ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ



Τα θυμαστε αυτα????    6. Εξασφάλιση ισοδύναμων όρων εργασίας και αμοιβής των εργαζομένων του ΟΛΠ, μετά την λειτουργία της Προβλήτας Ι
α) Η διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει στο σύνολο των εργαζομένων στην επιχείρηση, αντίστοιχους όρους εργασίας και αμοιβής με εκείνους που ίσχυσαν κατά την προηγούμενη διετία 2007 και 2009, χωρίς να επηρεασθούν δυσμενώς οι εργαζόμενοι, από την παραχώρηση της Προβλήτας ΙΙ.
β) Η επίτευξη του στόχου αυτού, είναι ενδεχόμενο να απαιτήσει χρόνο που θα υπερβεί το πρώτο έτος λειτουργίας της Προβλήτας Ι, (δεύτερο εξάμηνο 2010, πρώτο εξάμηνο 2011). Για τον σκοπό αυτό, με σχετική σύμβαση μεταξύ ΟΛΠ ΑΕ και Εργαζομένων, ο ΟΛΠ ΑΕ θα καταβάλλει στους εργαζομένους οι οποίοι θα παραμείνουν στο προσωπικό του και δεν δικαιούνται να υπαχθούν σε καμία από τις προβλεπόμενες στο συμφωνητικό αυτό διαδικασίες αποχώρησης και σε κάθε περίπτωση σε όσους εργαζομένους θα υπηρετούν κατά το χρονικό διάστημα από 1/7/2010 έως 31/12/2011 οικονομική ενίσχυση ως εξής:
i. Την 31/12/2010 θα καταβληθεί σε κάθε εργαζόμενο δικαιούχο κατά τα ανωτέρω της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσό 4.000 €.
ii. Την 31/12/2011 θα καταβληθεί σε κάθε εργαζόμενο δικαιούχο κατά τα ανωτέρω της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσό 4.000 €.
Σε περίπτωση κατά την οποία καταβληθεί οποιοδήποτε ποσό από τα ανωτέρω σε μη δικαιούχο το σχετικό ποσό θα αφαιρεθεί από το επίδομα αποχώρησης το οποίο δικαιούται να εισπράξει με βάση τις ισχύουσες διατάξεις.
γ) Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης των προηγουμένων παραγράφων θεωρείται έκτακτη παροχή του εργοδότη εφάπαξ συμφωνούμενη εξαιτίας της διαρθρωτικής αλλαγής στη λειτουργία του λιμένος και δεν συνυπολογίζεται στο μισθό, στις υπερωρίες ή άλλες τακτικές παροχές του εργοδότη.
δ) Κατά το έτος 2012 θα εξετασθεί η επιτευχθείσα ανάπτυξη εργασιών τα προηγούμενα χρόνια, οι συνθήκες εργασίας και αμοιβής του προσωπικού του ΟΛΠ και θα συμφωνηθεί εάν υφίσταται ανάγκη περαιτέρω μισθολογικής υποστήριξης ως και ο τρόπος αυτής. Ως υφιστάμενη ανάγκη μισθολογικής υποστήριξης των εργαζομένων θα αναγνωρισθεί η περίπτωση κατά την οποία οι συνολικές έκτακτες αμοιβές (υπερωρίες και αργίες) των εργαζομένων κατά το έτος 2011 είναι κατώτερες από το ποσοστό 40% των αντιστοίχων αμοιβών που καταβλήθηκαν στον ίδιο αριθμό εργαζομένων κατά μέσο όρο τα έτη 2007 και 2009. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ΄αυτά τα παραμύθια ο ξυλοπόδαρος σας έψηνε και το διέλυσε το μαγαζί.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας εψηνε ο ξυλοποδαρος βρε ..η γατουλα ο σ-----ς μας εψηνε αλλα την κοπανησε αυτος και τωρα δευτε λαβετε φως...

Ανώνυμος είπε...

συναιτεράκια ήταν,μη μου πείς οτι δε το ήξερες!!!