ΤΙΤΛΟΙ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Tορπίλες Καμμένου


Λάβρος και αφοπλιστικός, ο Πάνος Καμμένος, αποστόμωσε φραστικά στη βουλή, τον υφυπουργό του νέου "Τοτόμη": "Αφήστε τα «ασφαλίτικα» και πηγαίνετε να δείτε τις δικογραφίες που υπάρχουν" (video)

.
Τορπίλες Καμμένου στη Βουλή, για την σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 

Τορπίλες εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγες μέρες στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλες διατάξεις».
Αναφερόμενος στην έκκληση του κ. Παπουτσή για την συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, ανέφερε:
"θα ήθελα να σας θυμίσω ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Πρόεδρος τότε του ΠΑΣΟΚ και σημερινός Πρωθυπουργός ήταν εκείνος ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τις αγωνίες των Ελλήνων λιμενεργατών, κατέβηκε στον Πειραιά, συνοδευόμενος από τον τότε Νομάρχη τον κ. Μίχα, ο οποίος..
καταδικάστηκε από τον Πειραϊκό λαό, προκειμένου να ξεκινήσει τον ανένδοτο αγώνα κατά της σύναψης συμφωνίας με την COSCO. Τότε ήταν που ο κ. Μίχας, ο κομματικός σας εκπρόσωπος, ξήλωσε τα γαλόνια του κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιώς και τον έφτυσε μπροστά στις κάμερες της τηλεοράσεως
."

Ο Καμμένος αναφερόμενος στο νομοσχέδιο το αποκάλεσε κόλαση, τονίζοντας: "Και η κόλαση είναι η κατάργηση του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ουσιαστικά η υπαγωγή του Λιμενικού Σώματος στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι αυτό κάνετε"
Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος τόνισε ότι,

Δεν υπάρχουν σχόλια: