ΤΙΤΛΟΙ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Οι Ιταλοί πέταξαν τους Γερμανούς εκτός EUROτελικού (2-1)

Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ «ΠΑΝΤΣΕΡ» 
 
Σε απόλυτο θρίαμβο των Ιταλών εξελίχθηκε η μεγάλη κόντρα με την Γερμανία για τον ημιτελικό του Euro 2012, καθώς οι σκουάντρα ατζούρα, επικράτησε των γερμανικών «πάντσερ» με 2-1.
Πολύτιμος για την εθνική ομάδα της Ιταλίας αποδείχθηκε ο επιθετικός, Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των Ιταλών. Το πρώτο γκολ επετεύχθη με κεφαλιά στο 20ο λεπτό, ενώ το... τέλος των ονείρων της Γερμανίας για να γυρίσει το παιχνίδι ήρε στο 36ο λεπτό, όταν με σουτ κεραυνό, το «μαύρο διαμάντι» πέτυχε το 2-0.
Η Γερμανία μείωσε σε 1-2, δύο λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Οζίλ (ο διαιτητής σφύριξε «χέρι» στον Μπαλτσαρέτι) αλλά βέβαια δεν ήταν αυτό αρκετό για να σταματήσει την ιταλική κούρσα προς τον τελικό.
Οι ατζούρι με τα δύο γκολ του σούπερ Μάριο πανηγύρισαν το όνειρο της μεγάλης πρόκρισης στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όπου τους περιμένει η Ισπανία!
Ωστόσο την άποψη της ποδοσφαιρόφιλου Μέρκελ για το παιχνίδι δεν θα την μάθουμε, τουλάχιστον σήμερα. Η συνέντευξη Τύπου της Καγκελαρίου που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης ακυρώθηκε επειδή οι συζητήσεις για το Σύμφωνο Ανάπτυξης συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: